Direct naar inhoud

Certificering

Verantwoordelijkheid nemen is ook gewoon leuk !

Verkade Vlaardingen is een familiebedrijf dat nu door de derde generatie Verkade-broers wordt voortgezet. Bij Verkade Vlaardingen voelen we ons al jaren geroepen om op positieve manier bij te dragen aan onze omgeving. Op het gebied van milieumaatregelen of juist meer in de menselijke kant van de maatschappij, wij vinden het belangrijk dat we de wereld mooier maken. Met ons werk en met onze mentaliteit. In eerste instantie deden we dit door op ad hoc basis een verduurzaming van ons prachtige bedrijf te realiseren.

CO2 beleid

Nu hebben we er, door gebruik te maken van de CO@ prestatieladder, een beleid van gemaakt. Alle mogelijkheden om de CO2 emissie te reduceren worden onder de loep genomen. We zijn voortvarend aan de slag gegaan en hebben onze panden, het wagen- en machinepark onder de loep genomen. Sommige aanpassingen zijn groot, andere klein maar altijd met als doel de CO2 uitstoot te verlagen.

Je maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen is ook gewoon leuk!

Maar we willen en doen meer. Ook houden we onze afvalstromen in de gaten en kijken we waar we daar kunnen verminderen en hoe we efficienter om kunnen gaan met grondstoffen. En staan we als bedrijf midden in de maatschappij. zelfs letterlijk midden in Vlaardingen en sponsoren graag de locale voetbalvereniging DVO'32. Deze voetbalvereniging ligt 200 meter bij ons vandaan, en er spelen ook een aantal van onze mensen in de selectie. Dus we zijn niet alleen sponsor, maar ook groot fan van de club en haar spelers. Ook de voetbalvereniging zelf zet initiatieven in de Westwijk op. Dus, door het helpen van "onze" voetbalvereniging, helpen we meteen ook onze wijk.

Natuurlijk zetten we ons voor meer in. Jaarlijks dragen we bij aan de Haring en Bier Wandeltocht. We denken mee met de de organisatie, sponsoren en steken, waar nodig de handen uit de mouwen. We sponsoren de draaimolen op de lentemarkt en dragen bij aan de intocht van sinterklaas. Bij Verkade Vlaardingen werken we hard, en staan we midden in de gemeenschap, met wie we graag onze successen delen.

Meer weten of meer doen?

Wil je meer weten over hoe wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheden zien? Neem dan contact op met Koos Verkade, via Koos@verkade-vlaardingen.nl